«Квітуча Українка» задля благодійності. Жінок з Львівщини запрошують взяти участь у конкурсі краси

2044 0
Проєкт закликає усіх жінок України відповідально поставитися до теми профілактики раку молочної залози.
Фото: ikvitna.org

Фото: ikvitna.org

Сміливих, ініціативних жінок запрошують взяти участь у конкурсі краси та стати учасницями проєкту від Благодійного фонду «Квітна». Захід має на меті закликати усіх жінок України відповідально поставитися до такої важливої теми як профілактика раку молочної залози, повідомляє ЛОДА.

Читайте також: «Королева Львова» пройшлася червоною доріжкою на Каннському кінофестивалі

Для того, аби взяти участь у загальнонаціональному конкурсі в підтримку благодійності, кожна охоча українка повинна завантажити своє фото на сайті.

Вік учасниць – від 21 року. Захід відбуватиметься як в онлайн, так і в офлайн форматі. Голосування триватиме до вересня 2021 року.

Переможницею визначать жінку, яка набере найбільше голосів на сайті фонду та від журі. Вона стане амбасадором краси та благодійності на майбутній рік від БФ «Квітна».

Читайте також: Титул «Королеви Львова» і 100 тисяч гривень отримала 18-річна студентка родом з Яворова

За словами начальниці управління з питань сімейної політики та співпраці з громадськими середовищами департаменту соціального захисту населення Уляни Дорош, яка оцінюватиме конкурсанток, такі соціальні проєкти надзвичайно важливі та потрібні, адже завдяки таким ініціативам кожна жінка здатна відчути себе не лише красивою, а й впевненою в собі.

«Важливою є соціальна ініціатива конкурсу – профілактика раку молочної залози. Ми, жінки, повинні ретельно дбати про своє здоров’я, адже здорова жінка – це здорова родина, запорука спокою та затишку в сім’ї. А це і є справжнім щастям», – каже Уляна Дорош.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!