Квітучі поля лаванди під Львовом. Локації для фото та ціни

29053 0
Тvoemisto.tv підготувало підбірку місць поблизу Львова, де зацвітає лаванда.
Фото: ФБ/Stavky Country Club

Фото: ФБ/Stavky Country Club

Для того, щоб побачити поля лаванди та зробити красиві фотографії, не обов’язково їхати у французький Прованс. Поблизу Львова також є місця, де росте лаванда.

Кінець червня, початок липня – час розквіту лаванди. Переважно вхід на лавандові поля платний, подекуди окрему плату беруть і за фотографування.

«Лавандові кручі» у Роздолі

Сезон лавандотерапії відкрили у приватному господарстві «Лавандові кручі». На території домашнього садівництва, що у смт Розділ на вул. Галицькій, 59, охочі можуть також придбати саджанці лаванди.

Потрапити сюди можна щодня з 9.00 ао 19.00. Ціна становить 70 грн за особу, діти до 10 років безкоштовно. Також доступні для резервування ранішні з 5:00 і вечірні години для індивідуальних фотосесій. Ціна 250 грн за годину за групу до 5 осіб. На місці є кошики, капелюшки, садові меблі і навіть вінтажні сукні.

Доїхати автомобілем сюди можна за годину.

«Казкові Поля» у Стрілках

Поблизу Львова у селі Стрілки на вул. Галицькій, 169 подружжя створило парк квітучих рослин «Казкові Поля». Тут росте чимало сортів квітучих рослин, зокрема уже цвітуть вейгели, жовті троянди, починають квітнути спіреї та лаванда. Сезон лавандових полів, які є найбільшими за площею в околицях Львова, почнеться у липні, але вже зараз можна насолодитись їх красою.

Графік роботи парку «Казкові Поля» – 10:00-19:00, без вихідних до середини вересня. Вартість вхідних квитків в парк: 60 грн – дорослий і 40 грн – дитячий, пільговий.

До парку можна потрапити за пів години від кільцевої Львова.

Stavky Country Club у Жовтанцях

Між селами Жовтанці та Ременів, що на Львівщині, розташований відпочинковий комплекс Stavky Country Club, де є лавандові поля. Зараз лаванда уже починає цвісти, милувати око. Прогулятись і пофотографуватись у лавандовому полі можна до вересня.

Із понеділка до п’ятниці комплекс працює з 9 по 18, а з п’ятниці до неділі – з 10 по 21.00. Вхід на територію відпочинкового комплексу коштує 50 грн за людину. Якщо плануєте професійну фотосесію на лавандовому полі, то за годину перебування там доведеться заплатити 500 грн. Якщо не йдеться про професійну зйомку, то декілька фото гостям комплексу дозволяють робити безкоштовно. Саме зараз приймають  бронювання на фотосесії у лаванді. Реєстрація за номером адміністрації: 068 10 00 688 .

Зі Львова до Stavky Country Club дорога займе приблизно 40 хвилин.

Lavender dream у Дублянах

Починаючи з цих вихідних – з 25 червня, лавандове поле «Lavender dream» можна оглянути у Дублянах (на вул. Садовій), що поблизу Львова. Зараз лаванда набирає колір, тож скоро красою все ж можна буде помилуватися.

Локацію створили спеціально для фотосесій. Із 6.00 по 11.00 – ціна 500 грн/год. (до 5 осіб, наступний – 100 грн за людину), 12.00-13.00 відвідування безкоштовне (за попереднім записом), 13.00, 14.00, 15.00 вхід за букет (від 50 грн), 16.00-17.00 – 500 грн (до 5 людей, наступний – 100 грн), 18.00-20.00 – 750 грн/год. (для фотографа до 5 людей), 500 грн/год. (два фотографа до 10 людей одночасно). Реквізити для зйомки безкоштовні: велосипед, валізи, драбина, простирадло тощо.

Відвідування відбувається за попереднім записом за номером телефону: 097 307 86 49. Або у Телеграм-каналі або Інстаграмі.

Підготувала Ольга Шведа

Фото зі сторінок: Казкові Поля, Stavky Country Club, Лавандові кручі, ФайнаBerry


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!