Політична реклама

Квитків на матч Україна - Австрія у продажу немає. Але чи будуть?

1411 0
У Львові призупинили продаж квитків на матч Україна-Австрія, який відбудеться 15 листопада на новому стадіону «Арена Львів». Таку інформацію оприлюднено на сайті магазину, який продає квитки на гру. Журналісти "Твого міста" розпочинають власний експеримент.

"Шановні вболівальники! На даний момент квитків на матч Україна - Австрія у продажу немає. Всі квитки, які були у декількох магазинах мережі, ПРОДАНО! Чекаємо наступної інформації від організаторів матчу", - повідомляють на сайті.

Нагадаємо, спочатку у Львові планували продавати квитки у 14 магазинах, згодом кількість магазинів скоротили до 4.

Зараз журналісти медіа-порталу "Твоє місто" намагаються зв`язатись з організаторами, які займаються продажем квитків на футбольний матч.

Окрім того ми спробуємо придбати квиток на сайті kvytky.ua, на якому також, як запевняли організатори, можна купити квиток на "Арену Львів".

Про хід експерименту журналісти повідомлятимуть вас на сторінці медіа-порталу "Твоє місто" у facebook.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!