Квитки на Hyundai можуть подорожчати

1585 0
Кабінет міністрів України пропонує скасувати нульову ставку податку на додану вартість (ПДВ) послуг з перевезення пасажирів швидкісними поїздами "Інтерсіті +". Таку пропозицію закріплено урядовим законопроектом про внесення змін до Податкового кодексу України, який зареєстрований у Верховній Раді під № 4309а.
Фото: komitet.net.ua

Фото: komitet.net.ua

Нагадаємо, 5 липня 2012 Верховна Рада погодилася з пропозиціями уряду про скасування ПДВ при продажу квитків у поїздах категорії "Інтерсіті +".  Після цього квитки на дані категорії поїзда подешевшали більш ніж на 16%, пише Дело.

Пізніше, у вересні 2012 року, законопроектом № 11210 від 17 вересня 2012 року було запропоновано повернути ПДВ на операції, пов'язані з продажем квитків на потяги "Інтерсіті +", однак у серпні 2013 така ініціатива Кабміном була відхилена.

Додамо, що зараз ціна квитка на потяг Hyundai, наприклад, за маршрутом Львів-Київ в залежності від дня тижня та класу коливається від 273 до 431 гривні.  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!