Квитки на Інтерсіті зі Львова до Перемишля можна замовити онлайн

3753 0
Квитки можна замовити в обидва боки та не потрібно обмінювати в касі.

Сьогодні «Укрзалізниця» відкрила онлайн-продаж електронних квитків на потяг №705/706 «Київ-Львів-Перемишль», повідомив на своїй сторінці у соцмережі «Фейсбук» Голова правління «Укрзалізниці» Войцех Балчун.

Читайте також: Перший пішов. Як Інтерсіті+ Київ-Львів-Перемишль подолав кордон. Спецрепортаж.

«Щойно запустили онлайн-продаж електронних квитків на міжнародний швидкісний поїзд Інтерсіті+ № 705/706 Київ-Львів-Перемишль. Через інтернет квитки можна придбати як у напрямку Польщі, так і зворотно. Такий квиток не треба обмінювати у касі, його достатньо пред’явити під час посадки на своєму смартфоні або роздрукувавши заздалегідь, одразу йти до поїзда» – написав Войцех Балчун.

Він також додав, що перший квиток купили онлайн сьогодні о десятій годині дня.

Потяг Інтерсіті+ «Київ-Львів-Перемишль» розпочав курсувати за маршрутом 23 грудня 2016 року. Замовити квитки онлайн можна за посиланням: http://booking.uz.gov.ua/ 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!