Політична реклама

Квитки на "Jazz Bez" цього року коштуватимуть від 60 до 120 грн.

1394 0
Найбільший український джазовий фестиваль "Jazz Bez" триватиме із 1 по 11 грудня 2011р. Вартість квитків – від 60 до 120 грн.

До транскордонного джазового марафону приєднаються десять міст України та Польщі: Львів, Харків, Севастополь, Тернопіль, Луцьк, Івано-Франківськ, Рівне, Люблін, Перемишль, Білосток. Центром джазового руху, як і завжди, буде Львів.

У Львові виступатимуть 16 колективів, у яких грає близько сотні музикантів зі США, Австрії, Франції, Росії, Литви, Польщі та України.

Родзинкою фестивалю «Jazz Bez» є поєднання максимальної кількості джазових стилів: swing, fusion, bebop, jazz rock, funk, cool, free jazz... Цьогоріч програма фестивалю складена так, щоб поєднати на одній сцені різні стилі джазу та провокувати публіку до роздумів, а музикантів - до пошуку нових відтінків джазу та експериментів.  

Упродовж десяти днів джаз лунатиме у Театрі ім. Марії Заньковецької, Львівській обласній Філармонії, Пороховій Вежі, клубі «Picasso» та «ДжазКлубі.Львів».

Вартість квитків на джазові концерти – від 60 до 120 грн.

Квитки можна придбати у касі Львівської Філармонії (вул. Чайковського, 7), касах Театру ім. Марії Заньковецької (вул. Лесі Українки,1) та на рецепції у галереї «Дзиґа» (вул. Вірменська, 35).  

Через Інтернет квитки можна придбати на сайті www.kvytky.ua

Окрім того, «Jazz Bez» надає знижку 50% на квитки для студентів, членів «ДжазКлубу.Львів», Етноклубу Набутків та фотоклубу «Ч.Б.5х5». 

Пільгові квитки продаються тільки в галереї «Дзиґа» і тільки до 23 листопада.

Джерело: "Львівський портал"


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!