Квитки на перенесений матч «Шахтар»-«Іллічівець» можна повернути у каси

1878 0
Львів'яни, що придбали квитки на футбольний матч «Шахтар» - «Іллічівець», який мав відбутись у Львові 29 серпня на стадіоні «Арена Львів», але був перенесений до Києва, можуть здати квитки у каси.
Фото: tsn.ua

Фото: tsn.ua

«Усі, хто придбав квитки на матч між ФК «Шахтар» та ФК «Іллічівець», можуть повернути квитки у каси або використати їх у якості квитка на матч «Шахтар»- «Зоря», який пройде на «Арені Львів» 20 вересня. Просимо вибачення за незручності»,- інформує прес-служба Львівської міськради з посиланням на управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

Нагадаємо, футбольний матч між ФК «Шахтар» і ФК «Іллічівець», який мав відбутись 29 серпня на стадіоні «Арена Львів», перенесли в Київ на стадіон ім. Баннікова. Таке рішення прийняли тому, що тепер свої домашні поєдинки на «Арені Львів», яка тимчасово є домашнім стадіоном «Шахтаря», також будуть проводити місцеві «Карпати». Відтак, навантаження на газон відчутно збільшиться. Окрім того, зараз у Львові прогнозують дощову погоду, що ще більше ускладнить роботу з трав'яним покриттям.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!