Політична реклама

Квитки на потяги по Україні у цьому році не подорожчають, - Мінінфраструктури

1526 0
Підвищення тарифів на пасажирські залізничні перевезення у внутрішньому сполученні в 2012 році не буде. Про це повідомили у прес-службі Міністерства інфраструктури України.
Фото: ngo.donetsk.ua

Фото: ngo.donetsk.ua

Державна адміністрація залізничного транспорту України Укрзалізниця офіційно заявляє, що питання розрахунків вартості та встановлення тарифів на проїзд пасажирів залізничним транспортом не входить у сферу її компетенції, а встановлюється виключно актами Кабінету міністрів України, повідомили в Укрзалізниці.

Укрзалізниця підкреслює, що до поширеної інформації про зростання цін на проїзд залізничним транспортом вона не має стосунку, - інформує "Новинар".

Як повідомляли у ЗМІ, 20 січня на веб-порталі Міністерства інфраструктури України з’явився проект наказу Про затвердження тарифів на перевезення пасажирів, багажу і вантажобагажу залізничним транспортом у внутрішньому сполученні, згідно з яким планувалося поетапне підвищення тарифів на пасажирські залізничні перевезення у внутрішньому сполученні в 2012 році.

Однак, пізніше Міністерство відкликало цей проект наказу як недоцільний.

"Підвищення тарифів на пасажирські залізничні перевезення у внутрішньому сполученні в 2012 році не буде", – підкреслили у прес-службі Мінінфраструктури.

Нагадаємо, що Укрзалізниця до кінця 2011-го року мала намір звернутися до Кабінету міністрів з проханням збільшити тарифи на пасажирські перевезення через збитки в 6,1 млрд грн.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!