Квитки на ще один потяг зі Львова до Перемишля можна купити онлайн

2214 0
З 7 вересня стартує онлайн-продаж квитків на потяги з Києва до Перемишля та зі Здолбунева до Холма.
Фото: komitet.net.ua

Фото: komitet.net.ua

Від завтра, 7 вересня, з 10:00 «Укрзалізниця» запроваджує онлайн-продаж квитків у міжнародних сполученнях на поїзди №715/716 Київ-Перемишль-Київ, який курсує через Львів, та №752/751 Здолбунів-Холм-Здолбунів. Про це повідомляє прес-служба компанії.

«Запровадження електронних квитків ще на два міжнародні поїзди – це логічний крок “Укрзалізниці”, відповідь на численні звернення пасажирів», – говорить в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов.

Читайте також: Перший пішов. Як Інтерсіті+ Київ-Львів-Перемишль подолав кордон. Спецрепортаж

Проїзні документи можна придбати в обидва боки та не треба обмінювати на касі на паперові варіанти, оскільки бригади поїздів забезпечені мобільними терміналами для контролю.

Нагадаємо, що раніше онлайн-продаж квитків було запроваджено на перший міжнародний потяг Інтерсіті+ Київ-Львів-Перемишль.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!