Політична реклама

Квитки на відкриття «Арени Львів» коштуватимуть від 350 грн

1107 0
На відкриття стадіону «Арена Львів», яке відбудеться 29 жовтня 2011 року, розповсюдять близько 31 тисячі запрошень. 3 тисячі з них надійдуть у вільний продаж, - повідомляє Інформаційний центр «Україна-2012».

75% квитків будуть коштувати 400 гривень. Ще 800 пропусків продаватимуть по 350 гривень. Інформаційний центр «Україна-2012» повідомляє, що володарі квитків, придбаних за гроші, сидітимуть на місцях з хорошою оглядовістю на західній трибуні стадіону.

Продаж квитків розпочнеться 19 жовтня на сайті www.kvytky.ua та у касах міста. У центрі Львова гості міста та його мешканці зможуть придбати пропуски на відкриття у касі «Інформаційний центр», яка розташована на Галицькій площі. Вона працюватиме з 10 до 20 години в усі дні тижня. Ще один пункт продажу квитків – каса в магазині «Ringoo», що за адресою вул. Княгині Ольги, 106. 

Окрім цього, близько 500 місць будуть призначені для представників медіа, 240 – для Федерації футболу України, національної збірної України, а також клубів футбольної Прем’єр-ліги. Спонсори урочистого відкриття для власного розповсюдження отримають 6 тисяч запрошень, ще стільки ж пропусків надійдуть у регіони, переважно Західної України. Усі облдержадміністрації матимуть змогу розподілити запрошення серед працівників апарату, свої білети повинні отримати також студенти, школярі, медики, вчителі. 

Для себе, а також своїх рідних отримають запрошення на відкриття і волонтери, які організовуватимуть церемонію. Для них виділено 4 тисячі пропусків. Ще 5 тисяч запрошень будуть розподілені серед студентів та старшокласників львівських навчальних закладів. Ці пропуски в п’ятницю, 21 жовтня, надійдуть у Львівську облдержадміністрацію, а з понеділка, 24 жовтня, квитки мають розповсюдити по львівських вишах. Близько 4-х тисяч білетів отримають також будівельники та інші працівники стадіону, які залучені до спорудження об’єкту. 

Таким чином, як і на церемонію відкриття НСК «Олімпійський», 90% пропусків будуть розповсюджені серед пересічних громадян, насамперед мешканців Львова, на безоплатній основі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!