Політична реклама

Квитки на виставу Меньшикова "1900" у Львівській опері коштують 200-1200 грн

1194 0
Вартість одного квитка на виставу російського актора та режисера Олега Меньшикова "1900" у Львівській опері коштують від 200 до 1200 грн, - повідомили "Твоє місто" в касах театру.

Вистава «1900-й», представляє собою монолог актора і режисера Олега Меньшикова. В оригіналі п`єса називається «Novecento. Un monologo». Вона була написана чотирнадцять років тому спеціально для актора Еудженіо Алегрі, - повідомляє "Львівський портал".

Синопсис вистави: Барікко розповідає історію про вигаданого геніального піаніста-самоука, який народився на океанському лайнері «Вірджинія». Жодного разу не зійшовши на землю, її герой прожив на кораблі життя, повне пригод і подорожей. У нього ніколи не було документів, громадянства, навіть нормального імені: знайшовши немовлятко, кочегар придумав йому ім`я «тисяча дев`ятисотий» (або скорочено «дев`ятисотий») - по року його народження.

З цим кораблем і роялем пов`язана вся подальша доля хлопчика, великого піаніста, котрий ніколи не сходив на землю. Про його талант знали небагато – він грав для багатих пасажирів. На його імпровізованих концертах публіка слухала, затамувавши подих. Як під гіпнозом. Такими і залишалися, сидячи в тиші і боячись поворухнутися, навіть після того убивчого фінального гейзера акордів, коли, здавалося, грають сто рук, коли, здавалося, рояль має от-от вибухнути.

Для А. Барікко ідея моря стає лейб мотивом усієї творчості письменника. Море відкриває очі. Пізнати море для Барікко - це пізнати істину про себе і про світ. 1900-й народився на морі, від народження його доля бути носієм істини. Якщо життя - це шлях до пізнання істини, то він вже його пройшов.

Вистава проходитиме 27 лютого в Львівському національному театрі опери та балету ім. Соломії Крушельницької.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!