Політична реклама

Квитки у водіїв львівських маршруток є завжди

1560 0
Водії міських автобусів у Львові мають квитки, аби видавати їх пасажирам.

Водії мають квитки не лише зараз, коли їх наявність у пасажирів почали перевіряти контролери ЛКП «Муніципальна дружина», але постійно, - повідомив голова Всеукраїнської асоціації автомобільних перевізників Іван Велійка у коментарі Zaxid.net.

Водій має всі документи, необхідні для роботи – квитково-облікова книга, квитки. За словами чиновника, такого не буває, щоб водій виїжджав з парку і не мав квитків.

Нагадаємо, вчора 8:00 контролери вийшли на маршрути не самі, а спільно з представниками перевізників. У кінці дня контролери будуть звітувати про перевірку та про проблеми, які виникали в її процесі.

На думку посадовця, однозначно ускладнить перевірку навантажений транспорт у ранкові години-пік, проте, одразу нічого легко не буває.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!