Київ витратив 42 млн гривень на ремонт медзакладів пошкоджених внаслідок бойових дій

736 0
Фінансування відбувалось коштом програми економічного і соціального розвитку Києва на 2021-2023 роки
Київська міська клінічна лікарня №18 після ракетного удару 10 жовтня

Київська міська клінічна лікарня №18 після ракетного удару 10 жовтня

У 2022 році на капітальні ремонти пошкоджених внаслідок бойових дій закладів охорони здоров’я столиці спрямовано 42 мільйони гривень. Про це повідомляє Департамент економіки та інвестицій КМДА.

Так, у 2022 році відремонтовано близько двадцяти столичних закладів охорони здоров’я.

Зокрема, капітальні ремонти приміщень та заміну вікон проведено в КНП «Київська міська клінічна лікарня № 5», КНП «Київська міська клінічна лікарня № 7». Двері та вікна замінено в КНП «Центр первинної медико-санітарної медичної допомоги № 1» та в лабораторно-клінічному, акушерсько-гінекологічному корпусах, харчоблоку та складських приміщеннях Київської міської клінічної лікарні № 18 на бульварі Шевченка, яка зазнала пошкоджень внаслідок масового ракетного обстрілу 10 жовтня минулого року. Замінено вікна, пошкоджені внаслідок вибухової хвилі, у Київському міському клінічному ендокринологічному центрі на вул. Пушкінській та у ФТО ТМО «Санаторного лікування» на вул. Юнкерова.

Відновлювальні роботи проводились також у КНП «Київська міська студентська поліклініка» на вул. Політехнічній та КНП «Київський клінічний госпіталь ветеранів війни» на вул. Федора Максименка, КНП «Київський міський центр нефрології та діалізу» на вул. Відпочинку.

Читайте також: Втрати, сирени та пошкоджені будинки. У Києві підбили підсумки року

Також проведено ремонти у закладах санаторного типу, які зазнали пошкоджень внаслідок воєнних дій. Зокрема, заміну вікон та дверей, ремонт даху, фасаду та стелі було проведено у спальному та адміністративно-господарському корпусах дитячого спеціалізованого санаторію «Лісний» у міста Ірпінь. Відновлювальні роботи проведено також у спальному корпусі, лабораторії та харчоблоці дитячого спеціалізованого санаторію «Орлятко» у смт. Ворзель.

Нагадаємо, у пошкодженому 31 грудня під час масованого ракетного удару росії по Україні будинку в Києві тривають першочергові ремонти.

Станіслав Нестеренко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!