Київ

Стали відомі деталі капітального ремонту проспекту Івасюка на Оболоні

1431 0
Дорожники розповіли, як тривають роботи на проспекті Володимира Івасюка на Оболоні.
Проспект Володимира Івасюка (колишній проспект Героїв Сталінграда). Фото з відкритих джерел

Проспект Володимира Івасюка (колишній проспект Героїв Сталінграда). Фото з відкритих джерел

На просп. В. Івасюка (колишній просп. Героїв Сталінграда) продовжують капітальний ремонт. На першому етапі комунальники замінюють покриття на кільцевій розв'язці з перетином вул. О. Архипенка, повідомляють у «Київавтодор».
 
 
Дорожники кажуть, що ремонтні роботи на проспекті виконують поетапно, щоб не утворювалися затори. Зараз активно відновлюють п’ять кілометрів – від вулиці Приозерної до Північної. Проєкт передбачає заміну дорожнього покриття та нового системи освітлення, встановлення зупинок громадського транспорту, тротуарів, велодоріжок й зелених зон.
 
До кінця минулого року вдалося повністю відновити 13 зупинок громадського транспорту: відремонтовано покриття із ФЕМ та асфальтобетону, влаштовано сходи та пандуси. Створили й нове покриття на з’їздах на прилеглі території та у двори.
 
Дорожники хочуть завершити комплекс робіт по дорожній частині на всіх кільцевих розв’язках та на останній прямій ділянці, включаючи розворотне кільце для громадського транспорту на вулиці Північній та на ділянці від вулиці Набережно-Рибальська до вулиці Приозерна. 
 
Роботи на проспекті Володимира Івасюка хочуть завершити цьогоріч.
 

Як повідомлялося раніше, у «Київавтодор» розповіли деталі капремонтів на столичних дорогах.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!