Київ

Київ продовжує демонтаж МАФів. Кіоски знесли ще на шести вулицях

920 0
Департамент міського благоустрою та Комунальне підприємство «Київблагоустрій» продовжує боротьбу з незаконно встановленими торговельними ятками.
ФОТО: ТИМУР ТКАЧЕНКО/FACEBOOK

ФОТО: ТИМУР ТКАЧЕНКО/FACEBOOK

Працівники комунального підприємства "Київблагоустрій" продовжують демонтаж у столиці незаконних засобів пересувної торгівлі.

Відтак, сьогодні, 20 березня комунальники демонтували чергові незаконні тимчасові споруди на шести столичних вулицях. Про це розповів на своїй Facebook-сторінці директор Департаменту міського благоустрою Київської міської державної адміністрації Тимур Ткаченко.

Силами комунальників демонтували споруди за адресами:

 – вул. Лаврухіна Миколи, 3;
 – вул. Лифаря Сержа, 13;
 – вул. Жмаченка генерала, 3;
 – на розі вул. Магнітогорської та пров. Магнітогорський;
 – вул. Вершигори Петра, 3.

На вул. Березняківській, 4 власник прибрав споруду власними силами.

Читайте також: Будинок Карлсона на даху. Що робитимуть із незаконною надбудовою у Голосієві, до якої у комунальників не було доступу. 

Не обійшлося і без опору – у Дніпровському районі за адресою вулиця Євгена Сверстюка, 15 склали акт про непроведення демонтажу через блокування споруди автомобілем.

Загалом, за минулий тиждень працівники служби демонтували 45 незаконних засобів пересувної торгівлі у різних районах столиці.

Раніше повідомлялось, що комунальники розчистили від МАФів підходи до 7 станцій метро, в роботі ще одна станція.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!