Київрада внесла ряд змін до бюджету столиці

1075 0
Видатки на пріоритетні для міста напрямки збільшили.
Київська міська рада / з відкритих джерел

Київська міська рада / з відкритих джерел

Київська міська рада внесла зміни до бюджету столиці та схвалила рішення, що дозволить перерозподілити видатки загального і спеціального фондів та збільшити видатки на пріоритетні для міста напрями. 

Мова, зокрема, про кошти на утримання та розвиток громадського транспорту, утримання доріг. Також додаткові кошти спрямують на відновлення об’єктів столиці, пошкоджених внаслідок агресії росії та на ремонт укриттів. Збільшили депутати і розмір резервного фонду та передбачили кошти на зміцнення обороноздатності міста. Про це пише КМДА.

За рахунок розподілу залишку бюджетних коштів на початок року, депутати міськради збільшили видаткову частину бюджету столиці на: 

  • утримання вулично-шляхової мережі – 248 млн грн; 
  • утримання та розвиток автотранспорту – 22 млн грн; 
  • утримання та розвиток наземного електротранспорту – 43 млн грн; 
  • утримання та розвиток метрополітену – у сумі 75 млн грн.

 

Читайте також: У Києві створили ландшафтний заказник «Протасів Яр»

Крім того, 300 млн грн спрямували на збільшення резервного фонду місцевого бюджету. Також передбачені кошти на виконання заходів міської цільової програми «Захисник Києва» у сумі 139 мільйонів.

На капітальний ремонт найпростіших укриттів та захисних споруд цивільного захисту закладів загальної середньої освіти виділено 27 мільйонів гривень. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!