Київрада виділила додаткових 150 млн грн на закупівлю генераторів та палива

793 0
Місто має бути готове до різних сценаріїв.
Пункт обігріву. Фото: з відкритих джерел

Пункт обігріву. Фото: з відкритих джерел

Депутати Київської міської ради схвалили зміни до бюджету на 2022 рік та збільшили статутні фонди підприємств із обслуговування житлового фонду на 150 млн грн. Це необхідно, аби ті змогли закупити додаткові генератори, паливо та інші необхідні витратні матеріали, щоб підготуватися на випадок можливої надзвичайної ситуації. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

«Облаштовуємо пункти обігріву, закуповуємо та залучаємо в якості допомоги генератори, обладнання. Перш за все, для об’єктів критичної інфраструктури. І сьогодні виділили додаткових 150 млн грн на це. Та ви ж розумієте, що все місто, абсолютно всі будівлі не заживиш від генераторів. Тому й говоримо, що маємо бути готові, в разі масованих ударів, до різних сценаріїв», – пояснив він.

Читайте також: У Києві дерусифікували ще 32 вулиці. Серед них – бульвар Дружби Народів

Нагадаємо, що у Києві повернулися до графіків стабілізаційних відключень електроенергії.

Софіко Векуа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!