Київська фірма хоче збудувати на Львівщині завод енергетичних напоїв

6420 0
Компанія готова інвестувати до 20 млн доларів.
Фото: Chortkiv.city

Фото: Chortkiv.city

Один з найбільших виробників напоїв в Україні – київська фірма «ГК Нові Продукти» – хоче збудувати завод на Золочівщині на 400 робочих місць. Туди планують інвестувати 15-20 млн доларів. Про це повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Читайте також: На Львівщині планують за 7 млн доларів збудувати завод із переробки картоплі

Наразі там проводять геолого-розвідувальні роботи, щоб визначити потенційне місце виробництва.

Співвласник компанії Геннадій Невесенко розповів, що працівники виробництва в Жашкові отримують 16-20 тис. грн зарплати. Запевнив, що замкнута виробнича система забезпечує економію водного ресурсу і виключає негативний вплив на довкілля.

Голова Львівської ОДА пообіцяв інвестору облаштувати необхідні під’їзні шляхи, допомогти з приєднанням до електромереж. 

Читайте також: Турки хочуть запустити вітрову електростанцію біля Славського у 2022 році

Максим Козицький зазначив, що фірма «ГК Нові Продукти» входить до реєстру найбільших платників податків країни. Експортує продукцію у 19 країн світу. Наразі увесь асортимент напоїв виробляє на заводі в Жашкові на Черкащині (Revo, Shake, Apps, Pit bull та інші).

Засновником підприємства є компанія, зареєстрована на Кіпрі, Аква Ен.ер.джи. Інвестментс Лімітед. Власниками є Геннадій Невесенко та Віктор Гордєєв. 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!