Киянам дали поради, як не перезавантажити електросистеми у своїх квартирах. Інфографіка

1389 0
Електричне обладнання та мережі повинні стабільно працювати взимку в умовах підвищеного навантаження.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Киянам радять перевірити потужність своїх електроприладів, щоб знати, які з них бажано не вмикати одночасно, адже це може спричинити перенавантаження в роботі електросистем і можливість аварійних ситуацій. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

МІська влада розробила для мешканців столиці інфографіку з орієнтовною потужністю електроенергії на квартиру та окремих електроприладів. 

«Електричне обладнання та мережі повинні стабільно працювати взимку в умовах підвищеного навантаження. Адже система електропостачання є резервною для забезпечення тепла. Однак у разі увімкнення всіх потужних електроприладів не уникнути перенавантаження», – пояснив він.

Пантелеєв зазначив, що столиця готується до зими максимально відповідально: придбано резервне паливо і генератори. Житлові будинки – на фінальній стадії отримання актів готовності до зими. 

Читайте також: Громаді Києва повернули ділянку вартістю понад 110 млн грн 

Нагадаємо, вирішальним фактором для початку опалювального сезону у Києві будуть погодні умови, а температура в приміщеннях відповідатиме нормативам, тобто буде не нижчою за 18 градусів.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!