Київське «Динамо» переїхало тренуватися на Львівщину

1596 0
У якості бази для спортивних занять та товариських матчів зірки українського футболу обрали спортивні об’єкти Дрогобича.
фото дрогобицької міської ради

фото дрогобицької міської ради

Через повномасштабне вторгнення Росії до України та ворожі ракетні обстріли багатьох українських міст, в тому числі столиці, – футбольний клуб «Динамо-Київ» перебрався на Львівщину. Про це повідомили у пресслужбі Дрогобицької міської ради.

Так, гравці столичного футбольного клубу можуть не пропускати тренувань, а в якості бази для спортивних занять та товариських матчів зірки українського футболу обрали спортивні об’єкти Дрогобича.

Читайте також: Прикордонниця Львівського загону стала чемпіонкою світу з універсального бою

«Ми випробували декілька полів для тренувань і саме в Дрогобичі нам максимально підійшли умови», – каже генеральний директор ФК «Динамо-Київ» Резо Чохонелідзе.

Фото Дрогобицької міськради


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!