Київське метро відновило роботу

996 0
Раніше метрополітен зупиняв роботу через ракетні обстріли столиці.
Київський метрополітен

Київський метрополітен

Рух поїздів на всіх лініях метрополітену поновлено. Про це повідомляють у Київському метрополітені. 

Також відновив роботу пересадочний вузол «Театральна»-«Золоті ворота».

Читайте також: Чотири райони Києва постраждали від ракетних ударів росії. Що відомо

Нагадаємо, сьогодні зранку під час ракетних атак столиці рух поїздів на всіх лініях метро в Києві призупинили

Додамо, що вранці 10 жовтня під час масштабної повітряної тривоги у центрі столиці пролунали щонайменше 2 вибухи. Інформацію підтвердив мер Києва Віталій Кличко зазначивши, що вибухи пролунали у Шевченківському та Солом'янському районах. За його словами, є кілька влучань в об‘єкти критичної інфраструктури міста. Центральні вулиці Києва перекрили правоохоронці, працюють рятувальні служби. 

Мер Києва звернувся до всіх мешканців столиці з проханням під час тривоги перебувати в укриттях та не виїжджати в місто без гострої необхідності. Мешканців передмість закликають не їхати сьогодні в столицю. 

Також додамо, що під час масованого ракетного удару в Києві постраждали заклади освіти та культури, а саме: Національний університет ім. Т. Шевченка, музей Ханенків, музей ім. Т. Шевченка, парк ім. Т. Шевченка.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!