Київські школярі повернуться до навчання 30 січня

877 0
Завдяки довгим зимовим канікулам столичним школам вдалося суттєво зекономити на опаленні та витратах на електроенергію.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

30 січня після довгих зимових канікул відновлюється навчання в київських школах. Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

«97 відсотків столичних шкіл, які мають укриття, відновлять навчання у змішаному форматі – як онлайн, так і офлайн. Станеться це вже 30 січня, коли у класи мають прийти близько 117 тисяч школярів. Під час зимових канікул у навчальних закладах проводились додаткові роботи із впорядкування укриттів. Тож сьогодні там можуть отримати прихисток понад 189 тисяч осіб – на 42 тисячі більше, ніж на початку навчального року», – пояснив він. 

Мондриївський додав, що також перевірили готовність навчальних закладів до другого семестру. «Особливо звертали увагу на пошкоджені під час повітряних атак школи. Вони готові приймати учнів. Опалення підключене, персонал проінструктовано на випадок нових небезпек. Крім того, провели роботи, які мають забезпечити якісне і безперебійне підключення до інтернету», – підкреслив він.

Читайте також: Завтра ряд автобусів у Києві змінять маршрути руху. Перелік

Також заступник голови КМДА додав, що завдяки довгим зимовим канікулам столичним школам вдалося суттєво зекономити на опаленні та витратах на електроенергію.

Нагадаємо, більшість шкіл Київської області повернулися до навчання після зимових канікул у понеділок, 23 січня. Так, за очною та змішаною формами навчання працює 421 школа, дистанційно освітні послуги надають 86 закладів. Решта, а саме: 131 заклад, перебуває на канікулах.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!