У Києві відбудеться відкриття літнього сезону іподрому

1315 0
Перші кінні перегони пройдуть 19 червня, вхід – вільний.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

На території Київського іподрому 19 червня о 13:00 відбудеться відкриття літнього сезону та перші заїзди коней французької рисистої породи. Про це повідомляє Київської МДА.

На території комунального підприємства утримують та проводять тренінг 300 коней верхових і рисистих порід. У воєнний час тренування відбувалось за скороченою програмою, водночас працівники іодрому щоденно працювали та самостійно доставляли підстилку і корм для тварин. Також іподром отримував гуманітарну допомогу від кіннотників України та Європи.

Читайте також: Вулицю біля Протасового Яру в Києві пропонують перейменувати на честь Романа Ратушного 

«Спільними зусиллями нам вдалось захистити коней та зберегти їх хорошу фізичну форму для проведення спортивних заїздів. Так, уже невдовзі відкриємо літній сезон і проведемо перші заїзди, в яких візьмуть участь 38 коней рисистих порід. Ми запрошуємо киян та гостей міста безплатно відвідати перегони та відпочити на свіжому повітрі», – йдеться в повідомленні КП «Київський іподром».

Для безпеки за сигналом повітряної тривоги відвідувачі мають негайно покинути територію та прямувати до найближчого укриття. Вхід на кінні перегони – вільний.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!