Київстар запустив нові тарифи. Як змінилися ціни

41681 7
Станом на зараз найдешевший тариф за 75 грн пропонує 100 Мб інтернету, 30 хв на інші мережі та безліміт всередині.
Фото: Форум Київстар

Фото: Форум Київстар

Найбільший український мобільний оператор «Київстар» із 1 жовтня запустив тарифи, вартість яких в кілька разів більша, аніж у тарифах конкурентів. Про це повідомляє Liga.Tech.

Киїстар запропонував користувачам лінію нових тарифів. Його конкуренти навпаки або запускають бюджетні тарифи, як lifecell, або втримують відносно недорогі пропозиції, як Vodafone.

Рік тому «Київстар» запустив нові тарифи, найдешевший з них пропонував 2 Гб інтернету, 30 хвилин на інші мережі та безліміт всередині мережі за 75 грн. Наступний пропонував 4 Гб, 60 хвилин і безліміт за 100 грн. Натомість станом на зараз найдешевший за 75 грн пропонує аж 100 Мб інтернету, 30 хв на інші мережі та безліміт всередині. Другий тариф за 125 грн – 3 Гб інтернету, також 30 хвилин на дзвінки і безлім між операторами цієї мережі.

Тобто раніше за 100 грн було 4 Гб, тепер за 125 грн – тільки 3 Гб, а кількість безкоштовних хвилин на дзвінки зменшиться вдвічі. Якщо рухатися до дорожчих тарифів, картина буде подібною. Однак у компанії підкреслюють, що всі переваги вони включили до додаткових сервісів, а також до бонусів при своєчасній оплаті.

«У тарифах «Спілкування без кордонів», «Розваги без кордонів» і «Відео без кордонів» за умови своєчасної оплати пакета послуг ми гарантовано будемо збільшувати для клієнтів кількість мегабайтів (а в тарифі за 225 грн буде безлімітний інтернет) і хвилин – у два рази, а також давати безлімітний доступ до інших сервісів», – кажуть у компанії.

У пресслужбі оператора не уточнили, чим обґрунтоване підвищення тарифів, окрім нібито збільшенням кількості послуг. Тим часом кількість гігабайт і хвилин стала меншою, тарифи – дорожчими, а основні безлімітні сервіси були і раніше.

Читайте також: Мобільним операторам хочуть заборонити списувати гроші за послуги без підтвердження

Тарифи конкурентів:

Якщо не брати до уваги регіональні тарифи по 10 і 20 грн на місяць, які lifecell нещодавно запустив, то недорогими будуть:

- тариф «4 безліміти» (40 грн): безлім всередині мережі, безлім на відео, Facebook, месенджери, 100 МБ інтернету на день і 30 хв на інші мережі;

- тариф «Інтернет спека» (60 грн): 20 Гб інтернету, 500 хвилин на всі номери по Україні, включаючи внутрішні;

У Vodafone недорогими будуть:

- «Family Plus» (80 грн): безлім в мережі, 1 ГБ інтернету + 1 ГБ/6 міс, а також 60 хв на інші мережі та за кордон;

- «Device S» (45 грн): 50 МБ інтернету на день і 50 хв на день розмов у внутрішній мережі.

У липні Vodafone також запустив дешевші пропозиції: Vodafone 4G Smart XS – 30 грн/міс. Тариф надає 1 Гб інтернету, безліміт в мережі, 100 хвилин на номери інших операторів. І Vodafone 4G Smart S – 50 грн/міс. 5 Гб інтернету, безліміт в мережі, 100 хвилин на номери інших операторів. Правда ці тарифи не для всіх, а для тих, хто отримав спецпропозицію від оператора.



Читайте також:
1 Березня, 2020 15:52
Рівнянин Хоч іноді читайте коментарі. Шкода що вибір у нас малий і все ж я залишаю після багатьох років київстар за їх жадібність. За свого жлобства ви втратите своїх клієнтів і дай Бог що б ви розорились.
26 Лютого, 2020 21:32
Оксана Це направду ,порушення прав людей !!!
Інтернету стільки не потрібно ,а на тобі 3000 МГ,а на що ?За чотири тижні навіть 1000 МГ НЕ ВИКОРИСТОВУЮ !
Але бери ,хіба хочеш - мусиш,як хочеш безліміт і трохи інтернету ,за що платимо ???
Якщо не використовуємо !!!
Хоч з пенсіонерів вже б не дерли !!!
Так, все ро[***] для людей,для себе коханих !
Про яку правову державу можна говорити !
Де Ваша совість !!!
23 Лютого, 2020 20:27
Микола С такой заботой о клиенте можно офигеть. А если в судебном порядке о нарушении конституции прав человека. Включить в тариф Россию, ето как? Крым вернулся война закончилась на востоке? Пенсионерам скидка но паспорт код в руки и очередь потерять день. Идиотизм когда нажремся.....
23 Лютого, 2020 20:12
Лілія Мене влаштовує залишитися на старому тарифі.Я не користуюсь послугами інтернет.Мабудь Київстар обіднів коли таким чином хоче заробляти,примушуючи людей переходити на безглузді тарифи.Це не коректно.Компанія падає.Скоро розвалиться.
15 Лютого, 2020 22:17
Орест Кому вони потрібні ті гектари інтернету та дзвінки за кордон?!... Це малоб бути окремими послугами а не все в один пакет напхали.
Отакі дії київстара ,мені нагадують радяньські часи , коли ти приходив до магазину по хліб а тобі в навантаження ще півкилограма зіпсованої тюльки пхали .
12 Лютого, 2020 10:02
ЯСАМА К
Хто пояснить,де межа жадібності і підлості цих недолюдей,що насильно змінюють тарифі?Чому не припинять цей геноцид для пенсіонерів та малозабезпечених?Щоб ви і ваші діти на тім світі давилися цими копійками!!!!
3 Лютого, 2020 14:28
Українець Додаткові сервіси. А чи потрібні вони мені спитати не порахували за потрібне!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!