Політична реклама

Київстару пригрозили штрафом за підвищення тарифів

1000 0
Антимонопольний комітет України (АМКУ) розпочне перевірку мобільного оператора "Київстар", якщо він підвищить тарифи на свою послуги з 1 лютого. Про це повідомив голова АМКУ Василь Цушко на прес-конференції 28 січня.

"Якщо буде факт підвищення тарифів, після цього ми приступимо до вивчення питання. Якщо, те, що вони декларують, почне діяти, нам потрібно буде приблизно 10 днів подивитися, чи дійсно це так і потім ми приступимо до дослідження ринку, щоб сказати: так, вони порушують", - сказав Цушко, повідомляє РБК-Україна..

У свою чергу заступник голови АМКУ Рафаель Кузьмін сказав, що зараз комітет вивчає, на якій підставі оператор хоче підвищувати тарифи і через півтора тижні комітет посилено візьметься за це питання. "Прибутковість компанії повинна відповідати платоспроможності населення. Максимізація прибутку за рахунок доходів населення шляхом використання домінуючого становища на даному етапі неприпустимо. На даний момент ми моніторимо всі заяви великого мобільного оператора" Київстар "про збільшення ціни на внутрішні послуги у своїх тарифних планах... Ми вивчаємо всі заяви, за рахунок чого існує обгрунтованість підвищення цін... Через тиждень-півтора вже конкретно приступимо до дослідження, відповідно до процесуальних норм, у зв`язку із заявою "Київстару", - сказав Кузьмін.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!