Київ

«Київтеплоенерго» отримало вісім генераторів від UNICEF

703 0
У рамках програми гуманітарної допомоги UNICEF передав «Київтеплоенерго» 8 генераторів, чотири з яких – надвисокої потужності.
Фото: КМДА

Фото: КМДА

У рамках програми гуманітарної допомоги UNICEF передав КП «Київтеплоенерго» 8 генераторів, чотири з них – надвисокої потужності. Про це повідомила у пресслужбі КМДА.
 
«У рамках програми гуманітарної допомоги ЮНІСЕФ передав КП «Київтеплоенерго» 8 генераторів. Чотири з них – надвисокої потужності (500 кВА)», – йдеться в повідомленні.
 

Зазначається, що вони будуть використовуватись як альтернативні джерела живлення для київських котелень у випадку вимкнень електроенергії. Загалом ці теплоджерела обслуговують 5 дитсадків, 4 школи, 2 лікарні та 230 багатоповерхових житлових будинків столиці.

Як повідомлялося, під час війни UNICEF надає допомогу у відбудові об’єктів пошкодженої інфраструктури, яка забезпечує інтереси українських дітей. Днями до Києва завітав посол доброї волі ЮНІСЕФ голлівудський актор Орландо Блум, який відвідав дитячі заклади та передав черговий транш гуманітарної допомоги столиці та містам-партнерам, які постраждали від російської агресії.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!