Кишкова інфекція у модульному містечку та візит першої леді

497 0
Коротко про головні події минулої доби у Львівській області.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Повітряна тривога. Упродовж 5 та ночі 6 березня загроз ракетних ударів на Львівщині не фіксували. Сьогодні о 09:08 сирени сповістили про небезпеку. Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Прихисток переселенців. Евакуаційними потягами за добу до нас прибули ще 64 людини. До Перемишля з нашої області вирушили 1140 осіб.

Читайте також: 13 людей з модульного містечка на Сихові – у лікарні

У Львівську обласну інфекційну лікарню з модульного містечка для ВПО, розміщеного на проспекті Червоної Калини у Львові, госпіталізували 13 людей з діагнозом гостра кишкова інфекція. 11 з госпіталізованих – неповнолітні. Усі пацієнти у стані середньої важкості. На цю годину відомо про 37 хворих, серед них 21 дитина до 18 років.

«24 особи отримують лікування амбулаторно. Амбулаторні хворі ізольовані та залишаються під спостереженням лікарів. Здійснюється комплекс лікувально-діагностичних та протиепідемічних заходів. Провели дезінфекцію приміщень модульного містечка. Триває епідрозслідування», – йдеться в повідомленні.

Візит першої леді. Олена Зеленська з командою своєї Фундації відвідала дитячий будинок сімейного типу на Львівщині. Родина Паскевичів до повномасштабної війни проживала неподалік Кривого Рогу. У березні 2022 року знайшли прихисток та безпечне місце для життя у Львівській області. Фундація Олени Зеленської передала для родини найнеобхідніші в побуті речі.

Спорт. Паралімпієць зі Сколівщини Василь Кравчук виборов бронзову нагороду в індивідуальній гонці на 12,5 кілометрів на Кубку світу з біатлону серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату у США.

Читайте також: Підприємці у Львові можуть отримати фінансову підтримку. Що пропонують

Біатлоністка з Яворівщини Олена Городна здобула «бронзу» в естафеті на юніорському чемпіонаті світу у Казахстані. У команді з Оленою вибороли перемогу для України спортсмени Олександра Меркушина, Богдан Борковський та Михайло Хміль.

______________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!