Китайська компанія готова збудувати сміттєпереробний завод на Львівщині

4587 0
Китайська компанія «Beijing Fmenthyst-Light Science» висловила свою готовність збудувати на Львівщині сміттєпереробний завод. Про це повідомили у прес-службі облдержадміністрації.
фото: vkurse.ua, vidido.ua, news.ub.ua

фото: vkurse.ua, vidido.ua, news.ub.ua

«Ми готові розташувати на Львівщині наші виробничі потужності. Проте наше найбільше зацікавлення – це будівництво сміттєпереробного заводу», — зазначила під час зустрічі з головою ЛОДА Олегом Синюткою менеджер компанії «Beijing Fmenthyst-Light Science» Гуо Суфен.
У свою чергу, львівський губернатор наголосив, що будівництво такого заводу є дуже актуальним для обласного центру і ЛОДА готова розглянути усі можливі форми співпраці. Зокрема, це стосується виділення ділянки для спорудження підприємства з утилізації побутових відходів, надання інформації про складові сміття і допомоги в отриманні дозвільних документів, пов’язаних з екологічною безпекою

Під час зустрічі також лунали пропозиції китайських компаній щодо будівництва заводу з виготовлення освітлення, очистки стічних вод, енергоощадних технологій та інші.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!