Політична реклама

Китайці хочуть збудувати у Карпатах гірськолижний курорт світового класу

1150 0
Китайські інвестори готові вкласти 150 млн. євро у будівництво гірськолижного курорту світового класу в Карпатах.

«Китайці всерйоз зацікавились можливістю побудувати в Карпатах сучасний гірськолижний курорт, що може стати майданчиком для проведення в Україні зимових Олімпійських ігор 2022. Над проектом працює група міжнародних консультантів з Австрії, Італії та Франції», – зазначає джерело РБК.
 

Гірський курорт працюватиме весь рік, для відвідувачам побудують СПА-центр, літній парк розваг, конференц-центр та гольф-поле.

«На території курорту буде створено міжнародний навчальний центр, в якому провідні європейські експерти проводитимуть підготовку персоналу для забезпечення найвищого рівня сервісу в готелях та об'єктах гірськолижної інфраструктури», – інформує джерело.

Нагадаємо, голова Держінвестпроекту Владислав Каськів заявив, що національний проект «Олімпійська надія-2022» потребує термінового затвердження урядом.

Джерело: Варіанти

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!