У Києві через брак палива просять не користуватися приватним транспортом

1334 0
Киян також закликають ще не повертатися до столиці.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

У Київській військовій адміністрації закликають студентів, жінок з маленькими дітьми, людей похилого віку ще не повертатися у столицю. Крім того, через брак палива у місті людей просять не використовувати приватний транспорт без нагальних потреб. Про це повідомив заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Зазначають, що загроза для Києва не зникла, що підтверджують вчорашні ракетні удари. У відомстві пояснюють, що враховуючи останні події, повʼязані із пожежами на нафтобазах, підривами складів боєприпасів на території рф, а також риторикою путінських пропагандистів, можна сказати, що така загроза навпаки зросла. 

Читайте також: У Києві через ремонт тимчасово змінить графік руху кільцева електричка

Міська влада закликає киян, зокрема, водіїв, не пересуватися містом приватним автотранспортом без нагальної потреби через брак палива. 

«На сьогодні у нас інші пріоритети щодо забезпечення пальним, ніж просто забезпечення містян, що приїхали в місто і їм потрібно кудись переміщатися. Треба пам’ятати про потреби армії і наших захисників. Кияни, якщо ви повернулися у столицю, будь ласка, за можливості користуйтеся громадським транспортом. Ті, хто перебуває у безпечних місцях, будь ласка, зачекайте із поверненням», – наголошує Микола Поворозник.

За його словами, наразі в місті немає проблем із використанням громадського транспорту. Мережа постійно розширюється, у столиці курсує метро і наземний транспорт. У столиці працює 62 автобусних, 16 трамвайних та 25 тролейбусних маршрутів.

Нагадаємо, 28 квітня російські військові випустили ракети по Києву. Сталося два влучання у Шевченківському районі. Під завалами будинку в Києві, в який 28 квітня влучила ракета, рятувальники виявили тіло загиблої Віри Гирич, яка була журналісткою «Радіо Свобода».

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!