Киян та гостей столиці запрошують до київського зоопарку подивитись на чорних лебедів

1760 0
На території зоопарку мешкають 11 чорних лебедів
Фото: Київський зоопарк

Фото: Київський зоопарк

Кияни та гості столиці можуть подивитись на 11 чорних лебедів, які мешкають на території Київського зоопарку. Про це повідомляє сайт зоопарку.

Взимку життя в зоопарку не завмирає, і всі охочі можуть прийти та подивитись на тварин.

Тварини помірного клімату зустрічають відвідувачів у великих відкритих вольєрах, а за життям теплолюбних мешканців зоопарку можна спостерігати у внутрішніх зелених оазах «Острова звірів», пташниках та приматниках.

Зокрема на території мешкають 11 чорних лебедів. Одна пара цих красенів загніздилась, а їх пташенята з попереднього виводка вже підросли та приймають «SPA-процедури» поруч. Друга доросла пара вирощує пташеня, тримаючи його під постійним батьківським контролем.

А ще одна пара молодих птахів має власне озеро біля центрального входу до зоопарку та радо зустрічає гостей.

Читайте також: Погода у Києві. Прогноз на сьогодні

У Київському зоопарку додали, що задля безпеки за сигналом повітряної тривоги відвідувачі мають негайно залишити територію та прямувати до найближчого укриття.

Станіслав Нестеренко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!