Киян закликають не виїжджати у місто на власних авто через погоду

817 0
Містян просять не заважати роботі спецтехніки.
Сніг у Києві. Фото: з відкритих джерел

Сніг у Києві. Фото: з відкритих джерел

У Київській міській військовій адміністрації закликають жителів столиці не виїжджати у місто на власних авто через погоду.

«Сніг прибирають понад 3,5 тисячі комунальників. Зупинки громадського транспорту, шляхи, тротуари, велодоріжки інтенсивно обробляються протиожеледними засобами. Ще раз закликаємо киян та гостей міста бути свідомими і не заважати роботі спецтехніки. Без потреби не виїжджайте на вулиці Києва і не паркуйте автівки обабіч доріг та вулиць», – пояснили там.

Станом на 10:00 7 грудня на вулиці Києва виведено 167 одиниць комунальної спецтехніки.  

Читайте також: Оплата карткою буде доступна і в кільцевій електричці Києва. Коли саме 

Нагадаємо, у київських парках незабаром розпочнуться передноворічні приготування. Дітям обіцяють влаштувати святковий антураж, однак без підсвіток ялинок та додаткової закупівлі іграшок для їх прикрашання. 

Додамо, що головна ялинка країни, розташована в Києві, буде цього року штучною, 12 метрів у висоту, прикрашена енергозберігаючими гірляндами, які світитимуться від генератора. Встановлять її, як і зазвичай, на Софійській площі. Місто коштів не витрачатиме, новорічну красуню встановлять і прикрасять за рахунок бізнесу та меценатів.

Софіко Векуа
ТЕГИ: негода, київ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!