Київ

Киянам пропонують поставити в центрі міста пам'ятник розстріляному за слова «Слава Україні» бійцю ЗСУ

997 0
6 березня у мережі опублікували відео, де окупанти розстріляли беззбройного українського військовополоненого. На відео захисник каже: «Слава Україні». Після цього російські загарбники його вбили. У пам'ять про Героя України військові пропонують поставити у Києві пам'ятник.

Військова Ярина Чорногуз висунула ідею поставити розстріляному росіянами за слова "Слава Україні" бійцю ЗСУ пам'ятник на бульварі Шевченка в Києві, де раніше стояв Ленін. Про це вона написала у Facebook.

«Коли була у відпустці в Києві, то побачила що постамент, з якого скинули головного творця совдепії, порожній. Здається, після сьогоднішнього відео з нашим бійцем, який відмовився в полоні зняти шеврон з українським прапором, спокійно з цигаркою в руках подивився в очі окупантам перед розстрілом і сказав “Слава Україні!” – є той, хто має завжди стояти з цією цигаркою на початку вулиці Хрещатик і бульвару Тараса Шевченка», – запропонувала вона.
 
Чорногуз також пропонує додати підпис на постамент: “І настане час, коли один скаже: “Слава Україні! І мільйони відповідатимуть: “Героям Слава!”. С.Бандера”.
 
Нагадаємо, у мережі опублікували відео, де російські загарбники розстріляли беззбройного українського військовополоненого. На відео захисник, котрий потрапив у полон окупантів, каже: «Слава Україні». Після цього російські загарбники розстрілюють полоненого. Наразі невідомо, де і коли саме було зроблено відеозапис. Детальніше читайте тут.
 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!