Киянин відкрив у Львові фейковий обмінник і ошукав клієнта на 9 тисяч євро

2029 0
39-річний мешканець Києва організував в орендованому нежитловому приміщенні на вулиці Федьковича пункт обміну валют.
ФОТО: ПОЛІЦІЯ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ФОТО: ПОЛІЦІЯ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Львові поліцейські повідомили про підозру «гастролеру» за шахрайство у великих розмірах. Зокрема, під виглядом відкриття пункту обміну валюти чоловік незаконно заволодів грошима клієнта у сумі понад 9 тисяч євро.

Як встановили правоохоронці під час досудового розслідування, 39-річний мешканець Києва організував в орендованому нежитловому приміщенні на вулиці Федьковича у Львові пункт обміну валют. 5 вересня, близько 12.00, киянин незаконно заволодів грошима у сумі 9 100 євро, що надав йому для валютно-обмінної операції клієнт, якого той ввів в оману.

Читайте також: Де у Львові діють незаконні пункти обміну валют. Інтерактивна мапа

Слідчі повідомили чоловікові про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.190 (Шахрайство, вчинене у великих розмірах) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років. Наразі триває досудове розслідування.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!