Лабораторія соціальних інновацій у Львові. Як долучитися?

2073 0
7-11 липня у Львові відбудеться Лабораторія соціальних інновацій – навчальна програма для молоді по перетворенню їх ідей у соціальні підприємства із фокусом на вирішення проблем громад та спільнот міст.
Фото: socialinnolab.com.ua

Фото: socialinnolab.com.ua

Разом з соціальними підприємцями, експертами з різних галузей, 35 учасників  Social InnovationsLab матимуть змогу зануритись в навчальне середовище.
 
Що пропонує Лабораторія соціальних інновацій
 
- Стратегічний супровід проекту – разом з експертами учасники працюватимуть над розвитком проекту, пошуком сталої моделі існування проекту.
 
- Створення інновацій та тестування проекту – за допомогою креативних технік учасники працюватимуть над пошуком унікальних підходів та рішень, а також матимуть змогу протестувати свої ідеї. Кращі з них отримають фінансовий міні-грант для реалізації свого проекту.
 
- Стратегічний супровід протягом наступного року – передбачає зустрічі з менторами як офлайн, так і онлайн, що допоможе учасникам максимізувати вплив.
 
Лекторій open-air, які ви зможете відвідати
 
7 липня, 18.00-19.30, біля пам’ятнику І.Франку. Відкрита зустріч із громадою Львова «Чому соціальне підприємництво», зустріч із соціальними підприємцями Львова та України;
 
8 липня, 18.00-19.30, біля пам’ятнику І.Франку. Відкрита зустріч «Вплив соціальних інновацій» за участю соціальних підприємців та гостей Лабораторії;
 
9 липня, 18.00-19.30, біля пам’ятнику І.Франку. Відкрита зустріч «Соціальні інновації у світі та можливість для України»  - про міжнародний досвід розповість соціальний підприємець із Румунії. 
 
Деталі проекту можете дізнатись за посиланням:  socialinnolab.com.ua
Опублікувала Оксана Матійків
 
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!