Латвійська авіакомпанія відновлює польоти до Львова

1151 0
На початку літа авіакомпанія відновить польоти за маршрутом Рига – Львів.
Фото: avianews.com

Фото: avianews.com

Латвійська авіакомпанія airBaltic після річної перерви відновлює польоти до України відразу за трьома маршрутами, йдеться на сайті авіакомпанії.

Читайте також: Зі Львові відновили авіарейси до чотирьох країн. Перелік, розклад

Зокрема, на початку червня авіакомпанія відновить польоти за маршрутом Рига – Львів. Рейси будуть виконуватися двічі на тиждень.

Перший рейс планується здійснити 17 березня за маршрутом Рига – Київ, згодом, у травні, почне здійснювати перельоти за маршрутом Рига – Одеса.

Читайте також: Куди полетіти зі Львова: Луксор – вічне місто фараонів

Рейс Львів – Рига позиціонуэться як сезонний на період літньої навігації.

За даними авіакомпанії, у лютому 2021 р. вона перевезла 23 530 пасажирів, що на 92% менше, ніж за аналогічний період 2020 року. Минулого місяця airBaltic виконала 480 польотів. Різке скорочення перевезень авіаперевізник пояснює наслідками кризи, викликаної пандемією Covid-19.

Нагадаэмо, авіакомпаніям дозволили виконувати рейси до курортних місць у 29 країнах світу. Так, якщо цьому не завадять карантинні обмеження, то українці зможуть полетіти вже влітку 2021 року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!