Політична реклама

ЛАЗ призупинив роботу

1029 0
Львівський автобусний завод не закривають і жодних дзвінків з проханнями до працівників писати заяви на звільнення не було. Про це в коментарі повідомила речник холдингу ЛАЗ Оксана Горак.

За її словами, завод справді тимчасово зупинено, однак це пов’язано із перебоями в електропостачанні і, відповідно,  цехи не опалюються, нема нормальних умов для праці робітників. До кінця тижня проблема повинна бути розв'язана.

Що ж стосується боргів, які нібито є причиною закриття заводу, то їх наявність на підприємстві не заперечують: Львів справді винен заводу гроші за автобуси до Євро-2012, певну суму винна і держава. Однак, підприємств працює, хоча економічна ситуація як на заводі, так і загалом в галузі є не простою, повідомляє Галінфо.

«Попри це, завод працює, і ми зробимо все, щоб не допустити закриття підприємства», – додала представник заводу.

Нагадаємо, як повідомила Gazeta.ua з посиланням на працівника заводу, що побажав залишитися невідомим, працівників підприємства повідомили про необхідність написати заяви на звільнення у зв’язку з його закриттям. Причиною закриття заводу начебто стали борги перед підприємством. у розмірі майже 140 млн грн.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!