Політична реклама

ЛАЗ вироблятиме низькопідлогові автобуси в Бразилії

1151 0
Будівництво заводу з виробництва низькопідлогових автобусів почнеться з 2015 року. Про це повідомив голова правління компанії Сіті Транспорт Груп (управляє ЛАЗом) Ігор Чуркін.
Фото: wikipedia.org

Фото: wikipedia.org

"Нещодавно пройшов етап переговорів з партнерами в Бразилії, де плануємо розгорнути великі експортні програми. Наші машини там користуються попитом – потрібно цим скористатися. Вони вимагають фінансові схеми участі (кредити , лізинг). Китайці і європейці готові надавати свій продукт тривалого кредитування, але нам потрібно відповідати цим очікуванням", – цитує Ігоря Чуркіна ЛІГАБізнесІнформ.

За його словами , до кінця року 2014 року, Сіті транспорт груп готує документацію по проекту будівництва заводу, а в 2015 році , спільно з місцевим партнером стартує саме будівництво.

"Потенціал ринку Бразилії – до 2 тис. низькопідлогових автобусів на рік", – зазначив Ігор Чуркін.

Про інші подробиці співвласник ЛАЗу не розказав, зазначивши, що проект тільки стартує і говорити про подробиці передчасно. Він додав, що компанія чекає від нового президента підтримки розвитку українськими підприємствами експортних програм. "Також необхідно знижувати процентні ставки за кредитами і дуже важливо звернути увагу на розвиток нових індустріальних центрів" , – зазначив Ігор Чуркін.

Компанії Сіті Транспорт Груп належить бренд ЛАЗ. До складу компанії входить три виробничі майданчики: у Дніпродзержинську (автобуси середнього класу, міські автобуси), Запоріжжя (автомобілі швидкої допомоги, мобільні медичні клініки, трамваї, спеціальна техніка), Львові (тролейбуси, туристичні та люкс автобуси).

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!