На правах реклами

Медичний центр Лелека-UP переїхав на нову локацію – в інноваційний хаб MonoDoctor

2744 0
Заклад навіть у воєнний час продовжує розвиток якісної приватної медицини та забезпечує українців сучасними послугами.

Медичний центр для жінок та дітей Лелека-UP з 12 вересня розпочав приймати пацієнтів у новому просторі MonoDoctor – унікальному та найбільшому хабі на Заході Україні, який пропонує кардинально нову філософію медичної справи в Україні. Центр розташований за адресою: вул. Залізнична, 7.

Медичний центр Лелека-UP надає високоякісні комплексні медичні послуги із ведення вагітності, гінекології та педіатрії. Заклад працює за принципом «все в одному місці».

«Забезпечення наших пацієнтів якісними послугами, європейським сервісом та комфортними умовами – це наш пріоритет. Тому, незважаючи на війну, що спричинила багато проблем нашому бізнесу, ми не стоїмо на місці. Навіть у воєнний час продовжуємо розвиток якісної приватної медицини та забезпечуємо українців сучасними послугами», – розповів операційний директор багатопрофільного медичного центру «Лелека» Вадим Зукін.

Отже, в новому медичному центрі Лелека-UP надають професійні послуги:

  • комплексна жіноча консультація;
  • сучасні підходи з планування та спостереження вагітності будь-якої складності;
  • повний спектр гінекологічних процедур, послуг та консультацій з різних проблем;
  • пренатальна діагностика (скринінги при вагітності);
  • лабораторна діагностика;
  • педіатрія та консультації вузьких спеціалістів (лікаря-кардіолога, отоларинголога, невролога, хірурга, гастроентеролога);
  • VR-вакцинація для дітей;
  • УЗД діагностика для дорослих та дітей.

У закладі працює кваліфікована та професійна команда лікарів, застосовуються новітні технології, інноваційне обладнання та світові стандарти лікування, проводяться ексклюзивні дослідження, підбирається індивідуальний підхід до кожного пацієнта, забезпечується європейський сервіс, затишок, комфорт та безпека.

Окрім того, для відвідувачів Лелека-UP передбачені й додаткові зручності. А саме – власний паркінг, ігрова кімната для дітей, затишне Monocafe, відсутність черг та мобільний додаток.

Слід зауважити, що медичний центр «Лелека», в структуру якого входить львівська філія Лелека-UP, – перший та єдиний госпітальний заклад в Україні, що отримав сертифікат найпрестижнішої міжнародної системи акредитації медичних закладів JCI (Joint Commission International, США).

Лелека-UР дбає про своїх пацієнтів і хоче, щоб міжнародні стандарти медицини були доступні в Україні.

Довідка

Багатопрофільний медичний центр «Лелека» – сучасна медична установа, яка надає спеціалізовану висококваліфіковану акушерсько-гінекологічну, неантологічну допомогу, а також хірургічні медичні послуги для дорослих на рівні світових стандартів.

Медичний заклад отримав сертифікат JCI, найпрестижнішої міжнародної системи акредитації медичних закладів. Акредитація JCI – це золотий стандарт якості в охороні здоров’я, по всьому світу, тому володіючи нею, медичний заклад може з гордістю носити звання клініки з найбільш висококваліфікованою медичною допомогою.

«Лелека» – це новітнє обладнання, інноваційні підходи і сучасні технології, світові медичні стандарти, що застосовуються в гінекології, родопомочі, інтенсивній терапії, реанімації новонароджених та хірургічного лікування чоловіків та жінок.

Медичний центр «Лелека» має пацієнтів у 32 країнах світу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!