На Leopolis Jazz Fest виступить дворазовий володар Греммі

2190 0
Відомий американський джазовий мультиінструменталіст виступить у липні на Leopolis Jazz Fest 2018.
Фото: прес-служба Leopolis Jazz Fest 2018

Фото: прес-служба Leopolis Jazz Fest 2018

Організатори Leopolis Jazz Fest 2018 оголосили першого хедлайнера фестивалю. 1 липня на сцені ім. Едді Рознера виступить американський джазовий мультиінструменталіст, композитор, продюсер, аранжувальник, дворазовий володар Греммі Маркус Міллер.

Читайте також: Leopolis Jazz Fest оголосив дату наступного фестивалю у Львові

Маркус Міллер відомий бас-гітарист, який також виступає як клавішник і бас-кларнетист. Як сайдмен брав участь у записі майже 500 альбомів різних музичних жанрів, зокрема рок (Donald Fagen, Eric Clapton), джаз (George Benson, Dizzy Gillespie, Joe Sample, Wayne Shorter, Grover Washington, Jr., David Sanborn), поп ( Roberta Flack, Paul Simon, Mariah Carey), R & B (Aretha Franklin, Chaka Khan), хіп-хоп (Jay-Z, Snoop Dogg), блюз (ZZ Hill).

 

Він також працював із джазовою легендою Майлзом Девісом, написав музику до культового фільму "Siesta", яку виконав Майлз Девіс.

Нагадаємо, із 2018 року «Альфа-Банк» перестає бути титульним спонсором фестивалю, врезультаті чого фестиваль змінив назву із Alfa Jazz Fest на Leopolis Jazz Fest.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!