Leopolis Jazz Fest 2019 оголосив третього хедлайнера

2604 0
Володарі трьох премій Ґреммі виступлять 26 червня.
Фото: communityhigh.net

Фото: communityhigh.net

Під час Leopolis Jazz Fest 2019 в Україні вперше виступить гурт Snarky Puppy. Про це повідомляють організатори фестивалю на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: Leopolis Jazz Fest стане комфортним для людей з інвалідністю

Володарі трьох премій Ґреммі (найкращий R&B виступ у 2014, найкращий інструментальний альбом у 2016 та 2017 роках) виступлять 26 червня.

Snarky Puppy – це колектив, що нараховує до 25 високопрофесійних молодих музикантів, кожен із яких має сольні проекти, багато з них працюють із зірками (такими як Erykah Badu, Snoop Dogg, Kendrick Lamar і D'Angelo). Групу заснував басист і композитор Майкл Ліг (Michael League) у 2003 році. Із того часу група випустила більше десяти альбомів і стала неодноразовим переможцем опитувань читачів престижних джазових журналів Downbeat і Jazztimes у категорії Група року.

Читайте також: Все буде step by step. Олексій Коган про Leopolis Jazz Fest

Нагадаємо, раніше організатори оголосили першого та другого хедлайнерів фестивалю – це 22-разовий володар премії Ґреммі Чік Коріа та американський музикант, композитор, аранжувальник Кенн Баррон. Leopolis Jazz Fest 2019 відбудеться 26-30 червня (середа-неділя).

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!