Leopolis Jazz Fest 2020 оголосив першого хедлайнера

3858 0
27 червня він виступить на сцені імені Едді Рознера.
фото з фейсбуку Leopolis Jazz Fest

фото з фейсбуку Leopolis Jazz Fest

Leopolis Jazz Fest 2020 оголосив ім’я одного з хедлайнерів десятого ювілейного фестивалю. Ним став американський трубач та композитор Кріс Ботті. Про це повідомили організатори фестивалю.

27 червня він виступить на сцені імені Едді Рознера. Із моменту виходу його альбому When I Fall In Love у 2004 році, Кріс Ботті став одним із найпопулярніших американських інструментальних виконавців. За цією платівкою слідувала низка успішних релізів та у 2012 році його альбом Impressions одержав Греммі у номінації «найкращий поп-інструментальний альбом». На рахунку Кріса Ботті понад чотирьох мільйонів проданих платівок.

Читайте також: Посуньтесь, щоб музика сіла поруч. Олексій Коган про джаз і життя

Упродовж останніх трьох десятиліть Ботті записував спільні треки та виступав із такими зірками, як-от Стінг, Барбра Стрейзанд, Тоні Беннетт, Леді Гага, Джош Гробан, Йо-Йо Ма, Майкл Бубле, Пол Саймон, Джоні Мітчелл, Джон Мейер, Андреа Бочеллі, Джошуа Белл, Стівен Тайлер (Aerosmith) і навіть Френк Сінатра.

Кріс Ботті перебуває у гастролях у середньому 300 днів у рік та виступав у найпрестижніших залах світу: Карнегі-хол, концертний зал Голлівуд-боул, оперний театр в Сіднеї і театр «Сан-Карло» в Італії.

У 2020 році Leopolis Jazz Fest відбуватиметься з 25 по 29 червня.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!