Leopolis Jazz Fest оголосив четвертого хедлайнера

2154 0
На фестивалі виступить італійський піаніст Стефано Боллані.
Фото: dolcevitaonline.it

Фото: dolcevitaonline.it

Четвертим хедлайнером фестивалю Leopolis Jazz Fest, який влітку відбудеться у Львові, став італійський піаніст Стефано Боллані. Про це повідомляє прес-служба фестивалю.

На Leopolis Jazz Fest Стефано Боллані презентує QUE BOM — групу, яку музикант створив у Бразилії. Контрабасист Jorge Helder, барабанщик Jurim Moreira та перкусіоніст Armando Marçal вже брали участь у записі альбому «Carioca». Тепер до колективу приєднався ще й перкусіоніст Thiago da Serrinha. Виступ QUE BOM, у межах Leopolis Juzz Fest відбудеться 1 липня.

Читайте також: На фестивалі LvivMozArt прозвучить оригінальна скрипка Моцарта

Нагадаємо, раніше стало відомо про трьох перших хедлайнерів фестивалю — американський музикант Маркус Міллер, шведський контрабасист, бас-гітарист, віолончеліст Ларс Даніельссон та британський піаніст Джеймі Каллум.

Із 2018 року «Альфа-Банк» перестає бути титульним спонсором фестивалю, врезультаті чого фестиваль змінив назву із Alfa Jazz Fest на Leopolis Jazz Fest. Фестиваль відбудеться впродовж п’яти днів з 27 червня по 1 липня 2018.

 

Довідка. Стефано Боллані — італійський віртуозний піаніст, композитор, співак та телеведучий. Для його становлення як музиканта визначну роль відіграла співпраця з Енріко Рава, яка тривала з 1996 року. Разом із ним він зіграв сотні концертів і записав 13 альбомів (серед них Tati, The Third Man та New York Days). Протягом своєї кар’єри він працював з такими музикантами, як Рішар Гальяно, Білл Фрізелл, Філ Вудс, Лі Коніц, Пет Метіні та Чік Коріа. Стефано Боллані публікує свої книги, працює радіоведучим, телеведучим, автором телепроектів, у театрі (як композитор та актор).

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!