Leopolis Jazz Fest у Львові. Програма четвертого дня

10710 0
Вхід до сцени імені Едді Рознера – лише за квитками.
фото: kraina.novy.tv

фото: kraina.novy.tv

У Львові триває щорічний фестиваль Leopolis Jazz Fest, який відвідають близько 300 музикантів із 15-ти країн світу. Безкоштовно переглянути виступи можна на сцені на площі Ринок і у дворі Палацу Потоцьких. Натомість вхід до сцени імені Едді Рознера – лише за квитками. Tvoemisto.tv транслюватиме виступи на сцені імені Едді Рознера, які розпочнуться о 19:00. Переглянути відео наживо можна на Facebook-сторінці Твого міста.

29 червня, субота

Сцена імені Едді Рознера

19:00 Jon Cleary & The Absolute Monster Gentlemen

Американський піаніст, мультиінструменталіст, вокаліст, композитор Джон Клірі виступить зі своєю групою The Absolute Monster Gentlemen. У їхній музиці можна почути вплив фанку, R&B, соулу, госпелу, афро-кубинських ритмів і, звичайно ж, новоорлеанської школи гри на фортепіано.

21:00 Сhick Сorea & The Spanish Heart Band

Чік Коріа – всесвітньо відомий піаніст і композитор, володар 22 премій Греммі – представляє проект The Spanish Heart Band. Сама назва повертає до легендарного альбому 1976 року My Spanish Heart – вибухової суміші джазового ф’южн і традиційних латинських ритмів.

Сцена на площі Ринок

15:00 Claudia Campagnol

Клаудія Кампаньол – талановита співачка, мультиінструменталістка та композиторка з Данії. В її музиці змішано поп, ритм-н-блюз, джаз, соул. 

17:00 Klein

Після того як Джером Кляйн грав як сайдмен у багатьох гуртах, він вирішив створити свій проект KLEIN. Тут він працює над безліччю контрастів у мінімалістському оточенні, занурюючись у туманний настрій меланхолії і темних тонів. У цій майже чистій обстановці його музика дивує гучними зламами світла, вибухом енергії та навіть ейфорії. 

Сцена у дворі Палацу Потоцьких

12:00 DZ`OB

Це унікальний український ансамбль, що поєднує в своїй творчості IDM, техно, дабстеп з авангардною академічною музикою. Поєднання гобоя, кларнета, фагота і струнних з електронікою, синтез актуальної танцювальної та академічної традицій сплітаються в потужний і нетривіальний музичний перформанс.

14:00 LosSamos

Тріо створене двома харківськими сесійними музикантами Вадимом Самосюком і Віталієм Лосєвим, пізніше до них приєднався київський гітарист Денис Донцов.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!