Leopolis Jazz Fest у Львові. Програма четвертого дня

3939 0
У четвертий день фестивалю джазової музики виступить наймолодший із хедлайнерів цьогорічного фестивалю Джейкоб Кольєр та італієць Маріо Біонді
Фото: Harald Krichel

Фото: Harald Krichel

30 червня у Львові відбуватиметься четвертий день фестивалю Leopolis Jazz Fest. Цього дня виступи відбуватимуться на трьох локаціях: безкоштовні сцени на площі Ринок та біля Палацу Потоцьких та сцена імені Едді Рознера, вхід на яку відбуватиметься виключно за квитками або акредитацією. Втім пряму трансляцію з головної сцени фестивалю можна буде переглянути у фан-зоні на стадіоні «Юність», а також на Facebook-сторінці Tvoemisto.tv.

30 червня, субота

Сцена імені Едді Рознера

19:00 Jacob Collier

23-річний Джейкоб Кольєр – наймолодший із хедлайнерів цьогорічного фестивалю. Він здобув популярність завдяки оригінальним каверам на відомі джазові композиції, що він викладав на YouTube. А свій дебютний альбом музикант записав повністю сам, самостійно виконавши всі музичні та вокальні партії.

21:00 Mario Biondi

Італієць Маріо Біонді співає у дусі філадельфійського соулу 70-х. Проте свій останній альбом співак записав разом з музикантами з Бразилії, тож на львівську публіку очікує суміш стилів та настроїв.

Сцена на площі Ринок

15:00 Kerem Görsev Quartet

Видатний турецький піаніст Керем Гьорсев багато працював з різними музикантами, виступав у Лондонській та Празькій філармоніях. У Львові його музику доповнюватимуть саксофон, бас та барабани.

17:00 Tom Ibarra

Том Ібарра – 18-річний французький гітарист і композитор, який став справжньою сенсацією у світі джазу. Він здобув премію LetterOne, перемігши 270 європейських музикантів. Том Ібарра вже встиг зіграти з багатьма відомими артистами, зокрема, з Маркусом Міллером, який також виступає на Leopolis Jazz Fest.

Сцена на площі біля Палацу Потоцьких

12:00 Alexey Bogolyubov Trio - Trajectory of Mood

Тріо популярного українського піаніста Олексія Боголюбова представить нову програму «Траєкторія настрою», де композитор змальовує історії з кругосвітньої подорожі: враження від перебування  в різних куточках світу, внутрішні переживання, а також емоції на шляху до мрії. 

14:00 New Brain Trio & Balog

Київське тріо музичних вільнодумців поєднує acid jazz, jazz rock та electro swing. З ними разом на сцену вийде відомий львівський саксофоніст Михайло Балог.

Нагадаємо, із 2018 року «Альфа-Банк» перестає бути титульним спонсором фестивалю, врезультаті чого він змінив назву із Alfa Jazz Fest на Leopolis Jazz Fest. Зазначимо, що цьогоріч фестиваль стане комфортнішим для людей із інвалідністю.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!