На правах реклами

Leopolis Jazz Fest у Львові. Програма третього дня

10475 0
Вхід до сцени імені Едді Рознера – лише за квитками.
Фото: Ганна Аргірова

Фото: Ганна Аргірова

У Львові триває щорічний фестиваль Leopolis Jazz Fest, який відвідають близько 300 музикантів із 15-ти країн світу. Безкоштовно переглянути виступи можна на сцені на площі Ринок і у дворі Палацу Потоцьких. Натомість вхід до сцени імені Едді Рознера – лише за квитками. Tvoemisto.tv транслюватиме виступи на сцені імені Едді Рознера, які розпочнуться о 19:00. Переглянути відео наживо можна на Facebook-сторінці Твого міста.

28 червня, п’ятниця

Сцена імені Едді Рознера

19: 00 The Kenny Barron Quintet

Кенні Барон – легенда джазової історії, американський музикант, композитор, аранжувальник, «найліричніший піаніст нашого часу», який грав з найвидатнішими джазменами світу.

21:00 Bobby McFerrin: Gimme5 (circlesongs)

Знаменитий американський джазовий вокаліст, диригент, десятикратний лауреат премії Греммі. Він є одним із найвідоміших у світі вокальних імпровізаторів, завдяки якому голос перетворився на музичний інструмент. 

Сцена на площі Ринок

15:00 Amit Friedman Quartet

Саксофоніст і композитор Аміт Фрідман – один із провідних музикантів на ізраїльській джазовій сцені. Його музика заснована на джазових традиціях, але просякнута елементами близькосхідних ритмів.

17:00 ТNMK- Jazzy DeLuxe

Український гурт TNMK започаткував програму «Jazzy» 2003 року, коли зіграв на одній сцені із джаз-бендом Схід-Side, виконавши спеціальні версії пісень ТНМК.  На Leopolis Jazz Fest цю програму представлять із біг-бендом Денніса Аду.

Сцена у дворі Палацу Потоцьких

12:00 Pokaz Trio

Український гурт, заснований композитором та піаністом Андрієм Показом. Він фокусується на образній складовій музики, занурюючись разом зі слухачами в різні емоційні стани.

14:00 Nils Wogram Nostalgia Trio

Німецький тромбоніст, який створює свій сучасний та особистий стиль, надихаючись бібопом, класичною та поп музикою. Іноді його гурт стає досить диким та схожим на панк, але залишається акустичним джазовим гуртом, що грає музику, наповнену душею та характером. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!