Leopolis Jazz Fest у Львові. Програма третього дня

4119 0
У третій день фестивалю джазової музики у Львові виступить американський джазовий піаніст Ахмад Джамал та український гурт Dark Side Trio.
Фото: barbican.org.uk

Фото: barbican.org.uk

29 червня у Львові відбуватиметься третій день фестивалю Leopolis Jazz Fest. Цього дня виступи відбуватимуться на трьох локаціях: безкоштовні сцени на площі Ринок та біля Палацу Потоцьких та сцена імені Едді Рознера, вхід на яку відбуватиметься виключно за квитками або акредитацією. Втім пряму трансляцію з головної сцени фестивалю можна буде переглянути у фан-зоні на стадіоні «Юність», а також на Facebook-сторінці Tvoemisto.tv.

29 червня, п’ятниця

Сцена імені Едді Рознера

19:00 Lars Danielsson Group Liberetto III & INSO-Lviv

Шведський контрабасист, бас-гітарист, віолончеліст, композитор та аранжувальник Ларс Даніельссон представить у Львові унікальну програму, яка буде виконана з Академічним симфонічним оркестром INSO-Львів. 

21:00 Ahmad Jamal (US)

Ахмад Джамал – американський джазовий піаніст, композитор і аранжувальник. Його кар'єра охоплює понад півстоліття і він є одним з найпопулярніших композиторів і виконавців світу.

Сцена на площі Ринок

15:00 Shalosh Trio

Це тріо з Ізраїлю грає на межі кількох жанрів: року, класики, електронної, африканської та близькосхідної музики. 

17:00 Frederik Köster / die Verwandlung

Фредерік Кьостер – німецький джазовий трубач, композитор і аранжувальник. Зі своїм квартетом і одним з останніх проектів Die Verwandlung («Метаморфоза») він видав вже сім і є постійним учасником престижних джазових фестивалів.

Сцена на площі біля Палацу Потоцьких

12:00 Dark Side Trio – Old Bookcase

Український гурт, що поєднує еластичні барабанні ритми, густий звук електрофортепіано та насичений тенор-саксофон, що заповнює простір. 

14:00 Mathias Heise Quadrillion

Матіас Гайзе – це нова джазова зірка родом з Данії. Матіас грає сучасний джазовий ф’южн, незвичного звучання якому додає хроматична губна гармоніка. 

Читайте також: У Львові стартує Leopolis Jazz Fest. Повна програма фестивалю

Нагадаємо, із 2018 року «Альфа-Банк» перестає бути титульним спонсором фестивалю, врезультаті чого він змінив назву із Alfa Jazz Fest на Leopolis Jazz Fest. Зазначимо, що цьогоріч фестиваль стане комфортнішим для людей із інвалідністю.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!