Leopolis Jazz Fest запрошує гостей у пікнікові зони. Локації

2050 0
24-28 червня у Львові відбудеться Leopolis Jazz Fest.
фото надали організатори Leopolis Jazz Fest

фото надали організатори Leopolis Jazz Fest

Цього року на Leopolis Jazz Fest буде три пікнікові зони. Найбільша – «Стадіон» у Парку культури ім. Богдана Хмельницького, а також зона від «Київстар» та «Старопрамен».

На першій локації пануватиме особлива атмосфера, яка, за словами організаторів, подобається великим компаніям та сім`ям: великий світлодіодний екран, на якому транслюються концерти з головної сцени, зона розваг для дітей, карусель, фуд-корти. Вартість квитка у пікнікову зону «Стадіон» – 50 грн/за особу на 1 день. Також є можливість придбати абонемент на 5 днів.

Читайте також: Львів готовий до джазу. Як пройде Х ювілейний Leopolis Jazz Fest

У пікнікової зоні від «Київстар» біля нижнього входу парк можна буде влаштуватися на пуфах або подіумі, подивитися трансляцію концертів на великому екрані, зарядити гаджети та насолодитися фестивалем. Квиток коштує 25 грн для того, щоб контролювати кількість відвідувачів. Кількість місць – обмежена.

Нова пікнікова зона від «Старопрамен» буде розташована біля верхнього входу у Парк культури ім. Богдана Хмельницького. На затишній галявині пануватиме атмосфера справжнього пікніка: лаунж зона гамаків, м’які пуфи, подушки на траві та великий екран. Також у пікніковій зоні буде невеличкий куточок Праги.

Купити квитки у пікнікові зони можна за посиланням.

Довідка:

Leopolis Jazz Fest – міжнародний джазовий фестиваль, який щорічно проходить в Україні в останні вихідні червня. Перший фестиваль відбувся у 2011 році. Щорічно фестиваль відвідує понад 100 тисяч гостей з України та іноземних країн. У 2016 році фестиваль був визнаний поважним британським виданням The Guardian одним з найкращих джазових фестивалів Європи. Через пандемію X Leopolis Jazz Fest був перенесений з 2020 року на 2021.

Партнерська публікація

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!