Лесь Подерв’янський у Львові презентує найновішу книгу. Де послухати?

2850 0
У п'ятницю, 11 вересня, о 17:00 у пивній ресторації «Кумпель», що на проспекті Чорновола, 2-Б, Лесь Подерв'янський розкаже про свій найбільший літературний доробок, чому саме за ці твори йому не соромно. Розмова буде відвертою, адже для цього митця не існує табуйованих тем і слів. Модератор зустрічі – літературний критик Олександр Бойченко. Вхід – вільний.
фото: expres.ua, platfor.ma

фото: expres.ua, platfor.ma

Із презентацією нової книжки до Львова на Форум видавців завітає жива легенда, культовий автор українського андеграунду, художник, драматург – Лесь Подерв'янський

«Африка, сни» – це найповнішое зібрання творів найцитованішого класика сучукрліту, до книжки ввійшли тексти, які розійшлися на цитати раніше, ніж автор усвідомив, що мав би ста­ти першим українським письменником-мільйонером, інформують організатори презентації. Книга вийшла у видавництві «Наш Формат». Твори Подерв'янського знайшли поціновувачів і серед юних та допитливих студентів-першокурсників, і серед битих життям мільярдерів. Уперше публікуються: нова редакція «Павліка Морозова», оповідання, а також повнометражна комедія-екшн «Ваша Галя балувана» – непере­вершена кіноісторія про прекрасну Галю, українську якудзу і Дао, яке не описати словами.

Довідково. Лесь Подерв’янський – культова персона українського андеґраунду, нащадок відомої мистецької родини, творець «Клубу естетичної непокори», «естет на барикаді», «катакомбний класик», кумир жінок, художник, драматург, поет, високий красень з аристократичним прізвищем, головний матерщинник України, мандрівник, романтик, людина мистецтва. Сам себе він називає художником.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!