Летальна ДТП на трасі Львів-Краковець: деталі

5360 0
Учора ввечері, 17 серпня, на трасі Львів-Краковець сталася ДТП, під час якої загинули три людини. Ще троє потрапили до лікарні.
фото: telegraf.com.ua, www.volynnews.com, focus.lv

фото: telegraf.com.ua, www.volynnews.com, focus.lv

«Приблизно о 22 годині на трасі Львів-Краковець, за кілометр не доїжджаючи до міста Яворів, сталась страшна аварія: зіткнулись дві легкові машини із летальними наслідками», – написали вчора, 17 серпня, активісти «Варта1» на facebook-сторінці спільноти.

Читайте також: 5 вулиць Львова, які цього тижня непроїзні

Як розповів Tvoemisto.tv речник прес-служби ДАІ у Львівської області Тарас Дзвоник,  аварія сталася на 50 кілометрі дороги Львів-Краковець. Водій автомобіля марки «Ауді А4», за попередніми даними, не вибрав безпечної швидкості та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з авто марки «Рено Кенго». Обидва водії та ще один пасажир Ауді загинули на місці аварії. Трьох пасажирів госпіталізували з травмами у важкому стані. 

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!